Rask og gratis levering
100% fornøydgaranti

Navnestempel: Stempel for klær og tekstiler

Våre navnestempler (38x14mm (hxb)) er av høyeste kvalitet og tåler mange vask i maskin. Navnestempel er egnet for merking av alle typer tekstiler (klær, håndklær, håndarbeider osv.). Du må likevel være oppmerksom på at svart stempel synes dårlig på helt mørke klær. På mørke klær anbefaler vi at du stempler på plaggets vaskeanvisning eller annen egnet sted.

Dersom du merker dine og familiens klær og tekstiler reduserer du sjansen for at ting blir borte. Med navnestempel på klær og tekstiler vil folk skjønne hvem som er eieren og du vil fort kunne få tilbake tapte eiendeler og du vil i de fleste tilfeller også unngå forveksling. Bestill navnestempler i dag...

Tusen avtrykk Ca. 1000 avtrykk Tørketrommel Tåler tørketrommel
Mange vask Tåler mange vask Vask på 90 grader Tåler maskinvask
Miljovennlig Resirkulert plast Kan etterfylles Kan etterfylles

Miljøvennlig

Vi gjør hva vi kan for å ta være på miljøet. Derfor selger vi stempelhus som er laget av gjennvunnet plast. Det er også grunnen til at vi tilbyr våre kunder å kjøpe kun ett stempelhus med flere separate motiver/klisjeer. Ved å unngå eget stempelhus for hvert motiv/klisje sparer vi miljøet i tillegg til at du sparer penger.

Innhold på navnestempelet

Våre navnestempler kan inneholde inntil tre linjer med valgfri tekst. Du velger selv om du vil bruke en, to eller tre linjer. I tillegg kan du legge til et valgfritt motiv - helt gratis. Husk at jo færre bokstaver du bruker jo større blir skriften på stempelet. Våre motiver er spesielt laget for våre kunder. Dersom du har forslag til motiver kan du kontakte oss her.

Begrensninger for bruk navnestempel

Siden avtrykker er svart kan du ikke merke helt mørke tekstiler annet enn om de har vaskelapp eller noe tilsvarende hvor du kan stemple. En del syntetiske stoffer samt imprigneringer kan gjøre at stempelet ikke sitter like godt.

Navnestempelgaranti

Alle våre navnestempler leveres med 100 % fornøydgaranti. Altså en garanti som er langt bedre enn hva loven krever. Garantien gjelder både utseende og kvalitet på navnestemplene. Vi kan tilby denne garantien fordi vi vet du blir fornøyd.

Navnelapper - For samling etc. Navnelapper - Familie -  Etternavn og telefon Navnelapp - Etternavn

Les mer om navnestempelgarantien her.